Neemt u liever telefonisch contact op?

Bekijk het overzicht van onze Wanted kantoren op onze contactpagina.

Reviews

Door R. M uit Dendermonde op 05/09/2019

Ik ben zeer blij!

PRACHTIG! Ik ben zeer zeer blij. Bedankt voor de opvolging en accuraat werk.

Door Lynn M. uit Steenokkerzeel op 02/09/2019

Ik doe zeker terug een beroep op jullie vakmanschap!

Ik heb vandaag via briefwisseling mijn minnelijke schikking ontvangen. Ik wil jullie heel graag bedanken voor jullie hulp want dit is een hele opluchting. In hoop jullie in de toekomst niet meer te contacteren maar als dit nog eens voorvalt doe ik zeker terug beroep op jullie vakmanschap !

Door Patrick V. uit Sint-Niklaas op 31/08/2019

Ideale partner!

Perfecte balans tussen technische expertise, punctuele opvolging en kosten transparantie … Ideale partner !

Door Francis B. uit Oudenburg op 24/08/2019

beschikbaar, betrokken en klantgericht

Ik kwam na enkele jaren (v)echtscheiding) uiteindelijk terecht bij het advocatenkantoor Wanted Law. Ik kon er genieten van een zeer professionele en persoonlijke opvolging van mijn dossier. Mijn moeilijk juridisch-technisch dossier werd steeds in begrijpbare taal uitgelegd. Waarden zoals transparantie, eerlijke benadering, beschikbaarheid, betrokkenheid en klantgerichtheid, worden door dit kantoor hoog in het vaandel gedragen.

Door Gevaert J. uit Torhout op 23/08/2019

Professioneel te werk en gunstig resultaat

Wanted Law stond mij bij tijdens een zitting voor de Politierechtbank. Gedurende deze procedure kon ik dan ook met een gerust hart de feiten en het verloop aan Mr. Vanspeybrouck en zijn medewerkers toevertrouwen. Er werd telkens zeer professioneel te werk gegaan en het resultaat was mij zeer gunstig waardoor ik enkel vol lof over hen kan spreken.

Door Tommy G. uit Sint-Niklaas op 21/08/2019

Zeer goede en snelle communicatie.

Zeer goede en snelle communicatie. Zeer tevreden over werkwijze en persoonlijke aanpak.

Door Nancy N. uit Knokke-Heist op 21/08/2019

Duidelijke informatie en luisterend oor

Vanaf het eerste contact krijg je wel onmiddellijk het gevoel dat je gehoord wordt en dat ze je zullen helpen. Ze leggen alles eerlijk uit zodat je weet waar je staat en hoe ze je het best kunnen bijstaan. Kortom een advocatenkantoor dat vertrouwen uitstraalt!

Door Sabine P. uit Destelbergen op 16/08/2019

Grondig werk en duidelijk advies

ik kan het kantoor van Wanted law zeker aan andere aanbevelen. Het is een kantoor dat zeer grondig te werk gaat en zeer duidelijk advies levert.

Door Sven N. uit Deinze op 13/08/2019

Positief resultaat

ik ben zeer goed vertegenwoordigd geweest voor de rechtbank en nadien ook uitvoerig en duidelijk ingelicht over het positieve resultaat

Door Nicolas L. uit Heusden op 08/08/2019

Bij herhaling tevreden

Ik ben op een zeer professionele en goede manier bijgestaan voor de Politierechtbank, al meerdere keren en altijd een goed resultaat gekregen!

Door O.M. uit Sint-Niklaas op 02/08/2019

Snelle en kwalitatief hoogstaande service met resultaat

Ik was zeer tevreden over de service van het advocatenkantoor en vooral ook over de snelheid waarmee mijn dossier werd behandeld en afgerond. Ik werd dankzij hun tussenkomst volledig vergoed voor de schade die ik had geleden.

Door Iris P. uit Temse op 31/07/2019

Complexe echtscheiding

Na een huwelijk van dertig jaren kwam ik in een zeer moeilijke echtscheiding terecht. De experten van Wanted Law loodsen me hier momenteel doorheen. Dit doen zij door te onderhandelen met mijn ex. Ze leggen me duidelijk uit waar ik water in mijn wijn moet doen maar beschermen me anderzijds wanneer ik onder emotie dreig teveel rechten prijs te geven.

Door Bart M. uit Hamme op 28/07/2019

Echtscheiding met vennootschapsrechtelijk kluwen

Na mijn echtscheiding kwam ik met mijn ex in een patstelling over onze vennootschap terecht. Deze werd getekend door een complexe vastgoedstructuur en een daaraan gekoppelde deskundigenonderzoek naar de waarde van de aandelen. De expert in het verdelen van vermogen na echtscheiding van Wanted Law had steeds een heldere kijk op deze zaak. Ook de grote mate aan bereikbaarheid kon ik ten zeerste appreciëren.

Door Anja W. uit Sint-Niklaas op 22/07/2019

Daadkrachtig en no nonsens aanpak

Voor de verdeling van mijn vermogen na echtscheiding deed ik beroep op de advocaten van Wanted Law. Zij hebben mij met heel wat daadkracht bijgestaan. Uiteindelijk bereikten mijn ex en ik een akkoord door hun tussenkomst. Hierdoor kan ik dit hoofdstuk van mijn leven afsluiten. Wat ik zo apprecieer aan hen is hun no nonsens aanpak.

Door Johan W. uit Torhout op 16/07/2019

Correcte samenwerking

alle (deel)taken werden steeds tot zeer grote tevredenheid van mijn kantoor behartigd en dit steeds binnen het afgesproken tijdskader en correct volgens de gemaakte afspraken.

Door bvba P. uit Leuven op 13/07/2019

Kort op de bal

Het kantoor is in de afgelopen jaren zeer frequent tussengekomen voor ons in adviezen en procedures met betrekking tot onroerend goed transacties, algemeen contractenrecht en verschillende varianten van huurovereenkomsten gaande van bezetting ter bede, contracten van huur naar gemeen recht, woning- en vooral handelshuur. Als vastgoedinvesteerder zijn wij ingevolge de snelheid die bij vastgoedtransacties vereist is, bij de aan- en verkoop van onroerende goederen zeer vaak op korte termijn genoodzaakt om een passend en doelgericht realistisch advies te verkrijgen, evenals een efficiënte oplossing op korte termijn. Wij dienen immers steeds een snelle en duidelijke inschatting van mogelijke problemen te kennen, evenals een voorstel tot oplossing, advies omtrent de mogelijkheden tot bijsturing, opzegging en/of het afsluiten van welbepaalde overeenkomsten. Ook worden wij vaak geconfronteerd met zakelijke rechten zoals erfpacht, opstal, vruchtgebruik en dergelijke meer, of wensen wij net gebruik te maken van dergelijke rechtsfiguren. Wij hebben daarvoor tot op heden steeds met succes beroep kunnen doen op het kantoor en kunnen u hen enkel aanraden.

Door Diego L. uit Leuven op 07/07/2019

Snel en efficiënt!

Wij appreciëren in het bijzonder dat steeds op efficiënte wijze en op zeer korte termijn is tussengekomen, waarbij behoudens vergissing mijnentwege de vooraf beoogde doelstellingen ook steeds worden behaald.

Door Luc G. uit Ruddervoorde op 01/07/2019

Bijzonder gewaardeerde tussenkomsten!

In diverse dossiers zijn zeer courante onderhandelingen met overheidsinstanties en diverse partijen tussengekomen om tot een bemiddelde oplossing te komen, doch werd kordaat en oplossingsgericht opgetreden indien deze onderhandelingen niet tot het gewenste resultaat kwamen. Wij zijn zeer tevreden van de tussenkomst en hebben het kantoor reeds bij herhaling aanbevolen aan klanten die een gespecialiseerde advocaat in de bewuste materies nodig hadden. In het bijzonder appreciëren wij voor de afhandeling van dergelijke dossiers een correct advies, stipte opvolging, goede rapportering, vlotte toegankelijkheid, oplossingsgericht denken, en het nastreven van een zo goed mogelijk resultaat liefst via bemiddelde weg.

Door Olivier D.R. uit Hamme (O.-Vl.) op 30/06/2019

Een aangename samenwerking!

Een aangename samenwerking met vlotte feedback en een goed contact. Met onze firma zijn we zeer tevreden van de service!

Door T.E. uit Jabbeke op 26/06/2019

Creatief

Bedankt om op zo’n korte tijd een volledige andere kijk te geven met duidelijke voorbeelden hoe het anders kan. Dat had ik niet van een advocaat verwacht. Ik had veel sneller moeten langskomen.

Door Natasja S. uit Stekene op 23/06/2019

Professionele aanpak.

Professionele aanpak en inhoudelijk zeer betrokken.

Door Dirk D.C uit Lokeren op 20/06/2019

Uiterst tevreden

Je krijgt regelmatig alle relevante informatie over de stand van zaken van je case, het kantoor werkt uiterst efficiënt, speelt heel erg kort op de bal met als gevolg, dan toch in mijn geval, een 100% gewonnen zaak. Daarom ben ik een uiterst tevreden cliënt en mocht het in de toekomst nog nodig zijn, zal ik zeker niet aarzelen om terug beroep te doen op de grote expertise ( en warm-menselijkheid) van Wanted Law!

Door Jonas V. uit Dendermonde op 16/06/2019

Enorm tevreden!

Ik ben enorm tevreden over Wanted Law, in het bijzonder over de dienstverlening. Mijn zaak werd opgevolgd alsof het de advocaat zijn eigen zaak was. Met wekelijks updates zonder hierachter te vragen was ik telkens goed op de hoogte van het verloop van de zaak. Zelf heb ik ook heel wat bijgeleerd, want deze advocaten beantwoorden elke vraag met klare taal. 10/10 would hire again.

Door Femke V.H. uit Sint-Niklaas op 12/06/2019

Dank voor uw steun en uw vechtlust!

Ik wil u vooral bedanken voor uw steun en uw vechtlust voor mij en mijn kind. Ik voelde me echt zeker naast u.

Door W.B. uit Buggenhout op 07/06/2019

Snelle en correcte bijstand!

Na een mailtje kreeg ik snel bericht terug, wat later stond een gesprek op het programma en daarna zorgde ze voor alles, met een heel duidelijke uitleg.Ik kan alleen maar tevreden zijn!!

Review Wanted

Help ons u als cliënt nog beter te begrijpen! Geef ons een review!

Geef uw review