Neemt u liever telefonisch contact op?

Bekijk het overzicht van onze Wanted kantoren op onze contactpagina.

Reviews

Door Younes E.M. uit Antwerpen op 04/09/2020

Zeer tevreden.

Dossier behandeld naar behoren. Zeer tevreden.

Door Louis L. uit Kortrijk op 27/08/2020

Op een duidelijke en correcte manier geholpen.

Wij werden op een duidelijke en correcte manier geholpen. Het contact verliep heel eenvoudig via chat en later mail. Onze vragen werden snel beantwoord. Bovendien werd de zaak geseponeerd zonder dat dit ons extra kopzorgen bezorgde. Bij een volgend geval neem ik opnieuw contact op.

Door Christophe R. uit Brugge op 11/08/2020

Snel en zeer correct!

Beroep gedaan op Wanted Law voor een klein professioneel geschil die snel en zeer correct werd opgevolgd.

Door Sofie V. uit Jabbeke op 11/08/2020

Bedankt!

Heel erg BEDANKT voor jullie werk!! Zonder jullie stonden mijn vader en ik nergens.

Door Marnix D. R. uit Moerbeke op 10/08/2020

Instant advies!

Instant advies !

Door Frederik M. uit Damme op 10/08/2020

Erg tevreden!

We zijn erg tevreden over onze lopende samenwerking, omdat jullie dienstverlening zich niet enkel tot 'het informeren rond de wet' beperkt. Onze onderneming is al meermaals goed geadviseerd, omdat Wanted ook echt vanuit die ondernemersgeest denkt.

Door Martine L. uit Brugge 8000 op 23/07/2020

Super kantoor!

Brugge is een super kantoor met de best opgeleide advocaten onder een ontzettend goede begeleiding van Joachim !

Door Joke D. uit Wetteren op 21/07/2020

Zeer efficiënte afhandeling!

Zeer efficiënte afhandeling! Als zelfstandige neem ik heel actief deel aan het verkeer. Gezien de lange afstanden en soms ongekende regionen is een overtreding eerder sneller gebeurd dan me lief is. Tot mijn blijdschap kon ik rekenen op gericht advies en een gedegen plan van aanpak. Door mijn situatie helder te schetsen, wist de raadsman mij gerust te stellen en ook de 'schade' werd door hem beperkt tot een 'minnelijke schikking'. Dankbaar dat ik de weg vond naar "Wanted Law", een aanrader wat betreft verkeersinbreuken.

Door Bram G. uit Brugge op 13/07/2020

Super service!

Super service! Snelle actie en de klanten hebben snel betaald.

Door Filip VdE. uit Erpe-Mere op 06/07/2020

Informeer hier!

Zeer vriendelijk persoon, goede uitleg omtrent de boete. Zeker aan te raden u bij deze te informeren vooraleer de boete te betalen.

Door Stijn S. uit Mechelen op 17/06/2020

Duidelijke en transparante communicatie en advies vanaf de eerste minuut.

Duidelijke en transparante communicatie en advies vanaf de eerste minuut. Wanneer je als voorbeeldige chauffeur een stomme fout maakt en gedagvaard wordt is dat enorm verschieten. Het team van Wanted Law zorgde voor een zeer goede opvolging van het dossier. Dankzij een pro-actieve aanpak, goeie voorbereiding en een uitmuntend pleidooi werd er een gunstige uitspraak bekomen. Tijdens de voorbereidende gesprekken en mails werd ik steeds goed op de hoogte gehouden. Geen technisch jargon, maar duidelijke taal. Hopelijk moet ik in de toekomst geen beroep meer doen voor verkeerszaken, maar als ik een advocaat nodig heb weet ik alvast voor wie te kiezen.

Door Bjorn V. H. uit Grasheide op 11/06/2020

Gedreven en energiek!

Op zoek naar advies ivm voorkooprecht op verkoop van onze naakte eigendom aan de vruchtgebruiker( onze eigen vastgoed venootschap) zijn we via via met Wanted Law in contact gekomen. Onmiddelijk zeer gedreven en energieke Dame aan de lijn die me aanraadde een speeddate in te plannen. Vrijdag vraag gesteld, maandag belafspraak en in 5minuten duidelijke richting hoe en wat. Dank voor de gedrevenheid en doelgerichte feedback.

Door Jonas V. uit Tielt op 11/06/2020

Goeie steun en hulp

Bedankt voor de steun en de hulp op korte tijd, ik heb het volste vertrouwen in deze samenwerking. Er is nu al meer gebeurd dan ooit tevoren...

Door Johan V. uit Kortrijk op 11/06/2020

Professionele aanpak

Ik ben heel tevreden van de professionele aanpak van Wanted Law. Ik heb de opmerkingen/adviezen overgemaakt aan mijn klant. Ik doe zeker in de toekomst nog beroep op jullie.

Door Hasan uit Limburg op 09/06/2020

Uitstekende service!

Ik bedank julie voor julie Uitstekende service! Julie doen julie werk heel goed.

Door Geert D.M. uit Oudenaarde op 09/06/2020

Communicatief!

Leuk om door communicatieve mensen te worden verdedigd. Ik werd iedere keer op een correcte en open manier op de hoogte gehouden.

Door Jelle R. uit Ternat op 08/06/2020

Snel en duidelijk!

Pv opgestuurd via mail en binnen de 10min telefoon gekregen met duidelijke en correcte info. Zeer aan te raden indien twijfel over uw proces verbaal.

Door Sebastien H. uit Knesselare op 05/06/2020

Snel en duidelijk!

Snel geholpen met duidelijke uitleg!

Door Demi VB. uit Berlare op 15/05/2020

Top service!

Heel tevreden over jullie top service! Vanaf de eerste telefoon stonden jullie me bij met de nodige kennis en hielden me steeds op de hoogte. Jullie nemen het heel professioneel aan en dat schept meteen vertrouwen. Jullie weten van aanpakken en zijn stuk voor stuk mensen met kennis van zaken!

Door wim d. uit Overmere op 28/04/2020

Enorm tevreden over het eerstelijns advies van dit kantoor!

Wij zijn enorm tevreden over het eerstelijns advies van dit kantoor. Zij namen snel kontakt met ons op omtrent een huurprobleem igv covid-19. Zonder enige verplichting gaf men hieromtrent een duidelijke uitleg en dachten zij onmiddellijk met ons mee. Dit kantoor straalt professionalisme uit . Naar de toekomst toe zullen we dan ook beroep doen op hun expertise en zullen wij dit kantoor bij onze klanten graag aanbevelen.

Door Steve R. uit Zoersel op 22/04/2020

Zeer tevreden over deze begeleiding en info!

Zeer tevreden over deze begeleiding en info. Dit zijn VAK MENSEN! Ze kennen hun beroepskennis zeer goed en laten andere mensen mee genieten van hun uitstekende werk. Mocht ik in de toekomst een advocaat nodig hebben dan neem ik zeker iemand van WANTED LAW. Bedankt voor de super service!

Door Ivo J. uit Overpelt op 10/03/2020

We zijn zeer tevreden over de info en begeleiding!

We zijn zeer tevreden over de info en begeleiding die wij mochten ervaren voor advies bij een omgevingsvergunning. Mochten wij in de toekomst beroep moeten doen op een advocaat zullen we zeker bij WANTED LAW aankloppen.

Door Guido S. uit Sint-Niklaas op 03/03/2020

Goede samenwerking met positief resultaat. Beter kan niet!

Goede samenwerking met een positief resultaat. Beter kan niet!

Door Kyss-projects uit Beveren-Waas op 02/03/2020

Fantastische bijstand!

Onwaarschijnlijk. Onwaarschijnlijk is een groot woord, echter het is van toepassing op de fantastische bijstand die we kregen in een zeer gevoelig en moeilijk dossier. Temidden de eindejaarsperiode (met zelfs interventies en bereikbaarheid tijdens de kerstdagen) werd het dossier voor alle partijen vlekkeloos afgewerkt. Indiening 21/12, beoogd eindresutaat 31/12. Heel veel dank, ook voor de zeer menselijke aanpak.

Door Davy S. uit Antwerpen op 29/01/2020

Hartelijke bedankt!

Hierbij wil ik jullie allemaal bedanken voor de begeleiding van het dossier. Bij een ander mogelijkheid ( niet strafrechterlijk natuurlijk) zal ik zowiezo terug een beroep doen op jullie kantoor.

Door Charissa S. uit Vrasene op 15/01/2020

Zeer moeilijk dossier

Wij hadden een zeer moeilijk dossier! Toch hebben de advocaten van Wanted Law ons steeds met een eerlijke opinie bijgestaan. Wij raden hun zeker aan bij andere die nood hebben aan een goede advocaat.

Door Frank V. uit Belsele op 14/01/2020

Ze bekijken heel objectief de situatie en je krijgt een eerlijke opinie over jouw situatie

Het is altijd even schrikken als je een PV in de bus krijgt. Weet daarom dat de experts van Wanted Law gemakkelijk te bereiken zijn voor een eerste gratis advies over de feiten. Ze bekijken heel objectief de situatie en je krijgt een eerlijke opinie over jouw situatie. Zonder zich daarna verder op te dringen beslis je dan zelf om verdere stappen te ondernemen. Ik was alleszins aangenaam verrast door hun aanpak en kan hen zeker aanbevelen.

Door Pieter C. uit Buggenhout op 13/01/2020

Perfecte mix van professionaliteit en sympathieke service!

Perfecte mix van professionaliteit en sympathieke service!

Door Filip C. uit Berchem op 10/01/2020

Zeer snelle en erg behulpzame juridische assistentie!

Zeer snelle en erg behulpzame juridische assistentie bij mijn proces_verbaal ivm te laat naar de keurung te zijn geweest. ik kan jullie zeker aanbevelen en zal zeker nog beroep op jullie doen als dit nodig zou zijn. allemaal van jullie kantoor bedankt.

Door Robin VD uit Hulst (NL) op 04/12/2019

Veel overlegd en zeer goede tactiek.

Ik had op korte tijd 3 ongevallen met vluchtmisdrijf waardoor ik voor het ergste vreesde. Torenhoge boetes dus...!ik heb toen willekeurig een advocaat(wanted law) gekozen. Wat een zeer goede keuze bleek achteraf gezien. De 3 uitspraken zijn zeer gunstig uitgevallen aangezien dhr Vincent glas een zeer goede tactiek had toegepast die we ook vooraf besproken hadden. Er word vooraf veel overlegd met de cliënt wat ik dan ook zeer apprecieerde. Ben zeer tevreden met het resultaat waarvoor dank!

Door Chris D. uit Londerzeel op 03/12/2019

Een prettige manier van samenwerken.

Ik wil u bedanken voor uw bijstand en advies, en ook voor de “manier van werken” met jullie kantoor, met name: • Recht to the point • In verstaanbare taal • Korte lijnen, directe afspraken waar niets tussenkomt. Kortom, een prettige manier van samenwerken, zoals je dat niet zomaar verwacht in jullie tak van sport.

Door K. V. uit Zwalm op 15/11/2019

Transparant in werkwijze en tarifering.

I.t.t. tot een ander kantoor, waar men niet transparant was m.b.t. de facturatie, ben ik bij Wanted Law vanaf de start erg goed geholpen. Transparant in werkwijze en tarifering, duidelijke en snelle communicatie. Hierdoor had ik onmiddellijk vertrouwen in dit kantoor, ik kom hier zeker terug wanneer dit ooit nodig zou zijn.

Door Syargey D. uit Zedelgem op 12/11/2019

Bedankt voor uw antwoord en werk

Bedankt voor uw antwoord en het werk dat u gemaakt hebt. Ik ben ook tevreden met het resultaat.

Door Ouafa B. uit Antwerpen op 24/10/2019

Vlotte medewerking

Zeer goeie advocatenbureau met een vlotte medewerking

Door Walter K. uit Sint-Niklaas op 17/09/2019

Zaak snel beklonken!

Door uw tussenkomst werd de zaak snel beklonken. Met dank.

Door Kristiaan DV uit Gent op 13/09/2019

De weg naar de straf en de uitvoering van de straf werd ter dege voorbereid, gekaderd en begeleid!

Wie een fout volgens het juridisch jargon begaat, dient zich te onderwerpen aan de wijsheid van het oordeel van de rechterlijke macht. Deze confrontatie wordt vaak als streng en buitenproportioneel ervaren. Zo mocht ik ervaren dat door de hulp van de Mr. V. Glas en zijn team de weg naar de straf en de uitvoering van de straf ter dege en werd voorbereid en gekaderd en begeleid. Een balsem op een getormenteerde ziel als het ware.

Door R. M uit Dendermonde op 05/09/2019

Ik ben zeer blij!

PRACHTIG! Ik ben zeer zeer blij. Bedankt voor de opvolging en accuraat werk.

Door Lynn M. uit Steenokkerzeel op 02/09/2019

Ik doe zeker terug een beroep op jullie vakmanschap!

Ik heb vandaag via briefwisseling mijn minnelijke schikking ontvangen. Ik wil jullie heel graag bedanken voor jullie hulp want dit is een hele opluchting. In hoop jullie in de toekomst niet meer te contacteren maar als dit nog eens voorvalt doe ik zeker terug beroep op jullie vakmanschap !

Door Patrick V. uit Sint-Niklaas op 31/08/2019

Ideale partner!

Perfecte balans tussen technische expertise, punctuele opvolging en kosten transparantie … Ideale partner !

Door Francis B. uit Oudenburg op 24/08/2019

beschikbaar, betrokken en klantgericht

Ik kwam na enkele jaren (v)echtscheiding) uiteindelijk terecht bij het advocatenkantoor Wanted Law. Ik kon er genieten van een zeer professionele en persoonlijke opvolging van mijn dossier. Mijn moeilijk juridisch-technisch dossier werd steeds in begrijpbare taal uitgelegd. Waarden zoals transparantie, eerlijke benadering, beschikbaarheid, betrokkenheid en klantgerichtheid, worden door dit kantoor hoog in het vaandel gedragen.

Door Gevaert J. uit Torhout op 23/08/2019

Professioneel te werk en gunstig resultaat

Wanted Law stond mij bij tijdens een zitting voor de Politierechtbank. Gedurende deze procedure kon ik dan ook met een gerust hart de feiten en het verloop aan Mr. Vanspeybrouck en zijn medewerkers toevertrouwen. Er werd telkens zeer professioneel te werk gegaan en het resultaat was mij zeer gunstig waardoor ik enkel vol lof over hen kan spreken.

Door Tommy G. uit Sint-Niklaas op 21/08/2019

Zeer goede en snelle communicatie.

Zeer goede en snelle communicatie. Zeer tevreden over werkwijze en persoonlijke aanpak.

Door Nancy N. uit Knokke-Heist op 21/08/2019

Duidelijke informatie en luisterend oor

Vanaf het eerste contact krijg je wel onmiddellijk het gevoel dat je gehoord wordt en dat ze je zullen helpen. Ze leggen alles eerlijk uit zodat je weet waar je staat en hoe ze je het best kunnen bijstaan. Kortom een advocatenkantoor dat vertrouwen uitstraalt!

Door Sabine P. uit Destelbergen op 16/08/2019

Grondig werk en duidelijk advies

ik kan het kantoor van Wanted law zeker aan andere aanbevelen. Het is een kantoor dat zeer grondig te werk gaat en zeer duidelijk advies levert.

Door Sven N. uit Deinze op 13/08/2019

Positief resultaat

ik ben zeer goed vertegenwoordigd geweest voor de rechtbank en nadien ook uitvoerig en duidelijk ingelicht over het positieve resultaat

Door Nicolas L. uit Heusden op 08/08/2019

Bij herhaling tevreden

Ik ben op een zeer professionele en goede manier bijgestaan voor de Politierechtbank, al meerdere keren en altijd een goed resultaat gekregen!

Door O.M. uit Sint-Niklaas op 02/08/2019

Snelle en kwalitatief hoogstaande service met resultaat

Ik was zeer tevreden over de service van het advocatenkantoor en vooral ook over de snelheid waarmee mijn dossier werd behandeld en afgerond. Ik werd dankzij hun tussenkomst volledig vergoed voor de schade die ik had geleden.

Door Iris P. uit Temse op 31/07/2019

Complexe echtscheiding

Na een huwelijk van dertig jaren kwam ik in een zeer moeilijke echtscheiding terecht. De experten van Wanted Law loodsen me hier momenteel doorheen. Dit doen zij door te onderhandelen met mijn ex. Ze leggen me duidelijk uit waar ik water in mijn wijn moet doen maar beschermen me anderzijds wanneer ik onder emotie dreig teveel rechten prijs te geven.

Door Bart M. uit Hamme op 28/07/2019

Echtscheiding met vennootschapsrechtelijk kluwen

Na mijn echtscheiding kwam ik met mijn ex in een patstelling over onze vennootschap terecht. Deze werd getekend door een complexe vastgoedstructuur en een daaraan gekoppelde deskundigenonderzoek naar de waarde van de aandelen. De expert in het verdelen van vermogen na echtscheiding van Wanted Law had steeds een heldere kijk op deze zaak. Ook de grote mate aan bereikbaarheid kon ik ten zeerste appreciëren.

Door Anja W. uit Sint-Niklaas op 22/07/2019

Daadkrachtig en no nonsens aanpak

Voor de verdeling van mijn vermogen na echtscheiding deed ik beroep op de advocaten van Wanted Law. Zij hebben mij met heel wat daadkracht bijgestaan. Uiteindelijk bereikten mijn ex en ik een akkoord door hun tussenkomst. Hierdoor kan ik dit hoofdstuk van mijn leven afsluiten. Wat ik zo apprecieer aan hen is hun no nonsens aanpak.

Door Johan W. uit Torhout op 16/07/2019

Correcte samenwerking

alle (deel)taken werden steeds tot zeer grote tevredenheid van mijn kantoor behartigd en dit steeds binnen het afgesproken tijdskader en correct volgens de gemaakte afspraken.

Door bvba P. uit Leuven op 13/07/2019

Kort op de bal

Het kantoor is in de afgelopen jaren zeer frequent tussengekomen voor ons in adviezen en procedures met betrekking tot onroerend goed transacties, algemeen contractenrecht en verschillende varianten van huurovereenkomsten gaande van bezetting ter bede, contracten van huur naar gemeen recht, woning- en vooral handelshuur. Als vastgoedinvesteerder zijn wij ingevolge de snelheid die bij vastgoedtransacties vereist is, bij de aan- en verkoop van onroerende goederen zeer vaak op korte termijn genoodzaakt om een passend en doelgericht realistisch advies te verkrijgen, evenals een efficiënte oplossing op korte termijn. Wij dienen immers steeds een snelle en duidelijke inschatting van mogelijke problemen te kennen, evenals een voorstel tot oplossing, advies omtrent de mogelijkheden tot bijsturing, opzegging en/of het afsluiten van welbepaalde overeenkomsten. Ook worden wij vaak geconfronteerd met zakelijke rechten zoals erfpacht, opstal, vruchtgebruik en dergelijke meer, of wensen wij net gebruik te maken van dergelijke rechtsfiguren. Wij hebben daarvoor tot op heden steeds met succes beroep kunnen doen op het kantoor en kunnen u hen enkel aanraden.

Door Diego L. uit Leuven op 07/07/2019

Snel en efficiënt!

Wij appreciëren in het bijzonder dat steeds op efficiënte wijze en op zeer korte termijn is tussengekomen, waarbij behoudens vergissing mijnentwege de vooraf beoogde doelstellingen ook steeds worden behaald.

Door Luc G. uit Ruddervoorde op 01/07/2019

Bijzonder gewaardeerde tussenkomsten!

In diverse dossiers zijn zeer courante onderhandelingen met overheidsinstanties en diverse partijen tussengekomen om tot een bemiddelde oplossing te komen, doch werd kordaat en oplossingsgericht opgetreden indien deze onderhandelingen niet tot het gewenste resultaat kwamen. Wij zijn zeer tevreden van de tussenkomst en hebben het kantoor reeds bij herhaling aanbevolen aan klanten die een gespecialiseerde advocaat in de bewuste materies nodig hadden. In het bijzonder appreciëren wij voor de afhandeling van dergelijke dossiers een correct advies, stipte opvolging, goede rapportering, vlotte toegankelijkheid, oplossingsgericht denken, en het nastreven van een zo goed mogelijk resultaat liefst via bemiddelde weg.

Door Olivier D.R. uit Hamme (O.-Vl.) op 30/06/2019

Een aangename samenwerking!

Een aangename samenwerking met vlotte feedback en een goed contact. Met onze firma zijn we zeer tevreden van de service!

Door T.E. uit Jabbeke op 26/06/2019

Creatief

Bedankt om op zo’n korte tijd een volledige andere kijk te geven met duidelijke voorbeelden hoe het anders kan. Dat had ik niet van een advocaat verwacht. Ik had veel sneller moeten langskomen.

Door Natasja S. uit Stekene op 23/06/2019

Professionele aanpak.

Professionele aanpak en inhoudelijk zeer betrokken.

Door Dirk D.C uit Lokeren op 20/06/2019

Uiterst tevreden

Je krijgt regelmatig alle relevante informatie over de stand van zaken van je case, het kantoor werkt uiterst efficiënt, speelt heel erg kort op de bal met als gevolg, dan toch in mijn geval, een 100% gewonnen zaak. Daarom ben ik een uiterst tevreden cliënt en mocht het in de toekomst nog nodig zijn, zal ik zeker niet aarzelen om terug beroep te doen op de grote expertise ( en warm-menselijkheid) van Wanted Law!

Door Jonas V. uit Dendermonde op 16/06/2019

Enorm tevreden!

Ik ben enorm tevreden over Wanted Law, in het bijzonder over de dienstverlening. Mijn zaak werd opgevolgd alsof het de advocaat zijn eigen zaak was. Met wekelijks updates zonder hierachter te vragen was ik telkens goed op de hoogte van het verloop van de zaak. Zelf heb ik ook heel wat bijgeleerd, want deze advocaten beantwoorden elke vraag met klare taal. 10/10 would hire again.

Door Femke V.H. uit Sint-Niklaas op 12/06/2019

Dank voor uw steun en uw vechtlust!

Ik wil u vooral bedanken voor uw steun en uw vechtlust voor mij en mijn kind. Ik voelde me echt zeker naast u.

Door W.B. uit Buggenhout op 07/06/2019

Snelle en correcte bijstand!

Na een mailtje kreeg ik snel bericht terug, wat later stond een gesprek op het programma en daarna zorgde ze voor alles, met een heel duidelijke uitleg.Ik kan alleen maar tevreden zijn!!

Review Wanted

Help ons u als cliënt nog beter te begrijpen! Geef ons een review!

Geef uw review